Ivana je bila u braku sa Robertom Magićem 12 godina, ali se na kraju razvela. Međutim, sada živi privatnijim životom i više nije u očima javnosti. Devedesetih je bila jedna od najpopularnijih izvođačica u svijetu plesa. Međutim, posljednjih godina njena karijera je išla iz lošeg u sve gore, a u karijeri je mnogo dobila, ali je u privatnom životu naišla na mnoge padove. Da bi to prevazišla i nastavila dalje, okrenula se alkoholizmu.

Ivana se dugo borila da se pomiri sa razvodom i okrenula se alkoholizmu kako bi se izborila. Godine 2005. odlučila je potražiti pomoć i prijavila se u rehabilitacijsku kliniku. Ispostavilo se da je to bila odlična odluka jer je uspjela prebroditi to teško vrijeme. Ivana se ponovo zaljubila i udala u tajnosti za svog dugogodišnjeg partnera Krunu Ladišića.

 

Htjeli su izbjeći medije na njihov poseban dan. Nažalost, Ivana je spontano pobacila i nije mogla da ispuni svoju ulogu majke.- Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir – rekla je svojevremeno Ivana, koja je rodila sina Jana u 37. godini.

– Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom dar – rekla je pevačica.I dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, a izgleda da ne namera da se vrati muzičkoj profesiji u potpunosti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here