U današnjem članku se malo bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naša današnja tema, će kako ste i sami mogli da zaključite biti Nada Macura, koja je domaćoj javnosti itekako poznata ličnost. Zahvaljujući savjetima koje ona daje, godinama se eksponira u javnosti, a tako je bilo i davne 2005.godine. Nada je inače portparol Hitne pomoći, te ona svakodnevno izvještva javnost o radu njene službe.

Kako smo već napisali, ona je poznata i po tome što građanima vrlo često i rado daje razne savjete, a vrlo često ima i veoma zanimljive sugestije po kojima je ona poznata. Jednom prilikom ona je rekla kako je prije 25 godina bila veoma vitka. Inače, svi je znamo već godinama gdje ona na isti način njeguje svoj stil po kojem je inače prepoznatljiva, ali zanimljivo je to da je ona nekada izgleda potpuno drugačije. U to vrijeme, Nada je imala mini val, vrlo čest je nosila punđu.

U javnosti je isplivao i snimak iz 2005.godine, na kojem se vidi da ona nosi naočare za sunce, te da izgleda potpuno drugačije, pa tako vjerujemo da je skoro niko ne bi prepoznao. Inače, Nada Macura je bila udata za vojno lice i taj brak je trajao osam godina. Međutim ona i njen suprug su živjeli u različitim gradovima, pa tako da od tih osam godina jedva da su dvije proveli zajedno, jer joj je suprug stalno putovao službeno, a ona zbog posla ostajala sama. Prema njoj postojale su brojene razlike između njih koje su bile nepremostive, tako da oni nisu mogli ostati zajedno, a glavni razlog bio je drugačiji pogled na svijet.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here