Kada su u pitanju deca oni su mnogima svrha života na ovoj planeti, pa možete zamisliti kolik je teško osobi kooja izgubi dete, a ne govorimo samo o situacijama kada dete pogine ili premine, već o situacijama kada im se desi nešto poput otmice i onda se zauvek pitate da li je dete uopšte živo i zdravo.

Tako upravo se desilo kineskom gospodinu po imenu Guo Gangtang koji je sina izgubio pre čak 24 godine kaa je još kao beba od dve godine bio otet od strane jedne žene i nnjenog partnera koji su se bavili prodajom ljudi. Osumnjičena je zgrabila sina od ovo čoveka i pobegla. Tako da je mali Guo Xinzhen nestao tog kobnog dana, a veruje se da se igrao sam u dvorištu kad su ga oteli, a njegov otac je proveo sve te goidne i potrošio je svu životnu ušteđevinu da pronađe svog sina, a policija nije mogla da lako uđe u trag prodavačima ljudi i malom Guu.

U nastavku možete da pogledate prioženi video snimak koji pokazuje emotivni susret nestalog sina sa ostatkom poodice nakon što je konačno pronađen dvadeset i četiri godine kasnije. Cela porodica je vidno potresena ali i sretna što im se mali Guo konačno vratio i nada ostaje da im se nešto ovakvo neće više desiti.

Otac od malenog Guu je prešao oko pet stotina hiljada kilometara tražeći svje dete, bio je opljačkan više puta promenio je oko deset motocikala i čak je prosio ispod mosta kako bi našao svog sina kojeg su otmičari odveli tako davno. Ovaj slučaj je inspirisao film iz 2015. godine u kom glumi honkonška zvezda Andy Lau.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here