Katarina Živković je pevačica koja je objavila na Instagramu sliku u naarandžastom kupaćem kostimu u kojem izgleda poput svetskih top – modela, ali, svima je odmah zapalo za oko da je mlada folkerka poptuno neprepoznatljiva u odnosu nas svoj prirodni izgled s početka karijere. Sada je pokazala vidno zategnuto i preplanulo telo, a sve je začinila posebnim mejkapom, a primetan je neutralniji smouki na očima i koralna nijansa karmina na usnama.

Komentari podrške zapalili su društvene mreže, a među njima je bio najzastupljenijiih onaj kome Kaću upoređuju sa svetskim top modelima. Ipak, pojedinici su se složili da to nije oduvek bilo tako i da je 30 šnjakinja ranije bila jedna od manje atrktinvih pevačica pa je s godinama, kako joj je napredovala karijera, napredovala i transformacija njenog fizičkog izglea.

Tako se na jutjubu pojavio snimak s naslovnom “Evolucija Karijarine Živkoić”. Na početku zapisa se vidi mlada Kać iz 2007 godine kada je prilikom izvođanja pesme “Kad te ne volim” imala plavu izblajhanu kosu i šiške. Lice joj je vidno gojaznije, osmeh drugačiji, usne tanje, a jagodice značajno manje izražene. Narednih godina, pak, njena promena je i više nego očigledna, a sudeći po najnovijim objavama mnogi tvrde da su estetke intervencije na njenom licu više nego očigledne.

Međutim, ona je ipak negirala da je na sebi imala mnogobrojne korekcije a kada su se pojavile spekulacije da je operisala nos, ona je istakla da ga je samo malo sredila, te da nije prošla kroz kompletnu proceduru, a ostalo je nejasno na šta je pevačica ta da u stvari mislila. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here