Kada je u pitanju glumica Nataša Ninković je ceo život okružena muškom energijom, jer je u porodici jedina pripadnica lepšeg pola. Majka je dva sina, a kaže da bi povrh svega volela da ima još jedno dete, to jest treće dete. Međutim, glumica ističe da joj ljubavu braku sa njenim suprugom i njihovim blizancima Lukom i Matijom ne manjka i da bi ipak volela da i treće dete bude sin. Kako je ispričala u jednoj emisiji, samo je njena mama tužna što Nataša nema ćerku.

“Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne…”, pričala je ona. Pa je dodala samo muzika i da niko ne plače, a njena majka joj je još rekla: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače.”, na šta su se ona mnogo smeejale.

Ona je rekla kako će biti dobra svekrva, jer kako kaže kada vidi da su njena deca sretna i ako je to njhov izbor, ona će da to poštuje i ona će da bude sretna, a njena ljubav je slobodna i nije posesvina. Ova je pričala jednom prilikom Nataša, a prenosi Lepa i Srećna. Koje je vaše mišljenje o našoj glumici Nataši Ninković? Pišite nam u komentar vaša mišljenja o tome?

Oglasi - Advertisement