Poznatu pjevačicu Milicu Todorović od početka ove godine je snašlo zaista mnogo stvari.

U početku su svi bili sretni zbog nje i njene veze sa Petrom Strugarom, u kojoj se vidjelo da uživaju, međutim, čini se kako je sve puklo preko noći. Njih dvoje su se brzo razdvojili ali su idalje ostali u dobrim odnosima.

Nakon toga, zadesio ju je problem sa štitnom žlijezdom, sa kojim se već odavno bori, a kada je mislila da je sada sve u redu, ponovo se vratio.

“Uradila sam test isto kada i Slavica, zato što smo poslednjih nekoliko dana bile skupo i test je pokazao da sam pozitivna. Do jučer sam se osjećala dobro, i nisam znala da imam koronu, ali sam danas već počela da osjećam prvi simptom, a to je temperatura. U kućnoj izolaciji sam, zajedno sa Slavicom, pridržavamo se svega što nam je prepisao doktor i tako će biti dokle god se ne budemo osjećale bolje i test ne pokaže da smo negativne”, kazala je Milica.

Ovo je samo još jedan dokaz da je virus još uvijek među nama. Zbog toga je vrlo važno da se pridržavamo svi mogućih mjera koje budu donesene od strane kriznog štaba. Svaki dan se javljaju nova žarišta, a to nikako nije dobro za nas. Na svu sreću, kako i sami doktori kažu, virus nije toliko jak kakav je bio na početku ali da se ipak moramo paziti jer je još uvijek dovoljno jak da našteti rizičnoj grupi ljudi.