U rađena po datumu i mestu rođenja , natalna karta Verice Rakočević otkrila je brojne detalje iz života modne dizajnerke , a o kojima ni ona sama do sada nije znala . Naime , astro prognozom jedne od najboljih kreatorki Balkana bavila se naša astrološkinja Helena Cupać , a koja je naznačila prelomne tačke u Veričinom životu , te istakla važne detalje njenog posla i braka.

Natalna karta Verice Rakočević skriva mnogo toga između ostalog i da: – Verica je rođena u horoskopskom znaku Bika, što govori o jednom veoma upornom karakteru, koji, pre svega ima smisla ali i potrebe za uspostavljanjem sigurnosti, na svim poljima. S druge strane, ovde imamo prisustvo Venere u Blizancima, zajedno sa Uranom, što joj daje naglašeno mladalački duh, visprenost i snalažljivost. Ona je neko ko će zauvek biti kao “devojčica”.Naime , na polju ljubavi , odnosno partnerstva , kroz Veneru i Uran možemo videtii sklonosti ka neobičnim i drugačijim , pa i mlađim partnerima.

Ističe se da je 2018. godinu za nju prelomna , a od iste te godine u narednom periodu , od nekoliko meseci , dešavaju se razne stresne situaciju , a ujedno i promene planova. Prisutna je i doza premora, kao i zabrinutosti, ali i fokusa na njenu sliku u javnosti, koja je do marta 2023. s vremena na vreme, pod mikroskopom, pa se ona može osećati atakovano, u smislu integriteta i dostojanstva. Vaša mišljenja o ovome možete da ostavite u komentar. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here