I danas za vas imamo jednu jako zanimljivtu temu , a za koju verujemo da će mnoge od vas da zaintrigira , te da vam privuče pažnju . Naime , kada je reč o roditeljstvu , ostvariti se kao majka jedno od najlepših stvari koje mogu da vam se dogode u životu , ali kako to najlepše osećanje nosi lepe emocije sa sobom , isto tako nosi i dosta onih malo lepših . Naime , isprva kreće strah da li će sve sa detetom da bude uredu , a pored toga i strah od toga da porođaj prođe dobro.

Dakle , iako na neki način budemo sigurno jer se žene poroode u bolnici pored osobblja koje je stručno , ipak se ženi o kojoj vam danas pišemo nije desilo tako , te joj se nije posrećilo. Dakle , današnja priča nam dolazi iz Velike Britanije ,a reč je o jednoj ženi koja je odlučila da ispriča kako je se porodila ni više , ni manje , nego u taxiju , a onda je nakon nekoliko danas usledilo iznenađenje kada joj je na kućnu adresu stigao račun od taxi firme.

Dakle , reč je o izvesnoj Farah , koja je se , kako smo već naveli porodila u taxiju , a porood je se odigrao preko telfonskog poziva sa stručnim osobljem, te je uspešna na svet donela ćerku Naju- Ubrzo joj je na kućnu adresu stigao račun od 100 evra , a ona je rekla sledeće : ju, a onda je stigao račun od 100 eura, i ona je bila u šoku, a na tu temu rekla je: “Razumem da sam napravila nered, ali je malo drsko što su mi naplatili”, istakla je ona. “Vozač je pitao da li želim da stane, ali sam mu rekla da nastavi jer sam verovala da ćemo stići pre nego što se dete rodi”. Vaša mišljenja?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here