Da li možete da zamislite koliko je samo teško bilo domaćicama pre 50 i više godins kada nisu postojali usisivači ili na primer veš mašine. Stare bake i nene, su već prali na ruke, a usisavalo se nije ejr se imala metla, ili mali susisivač, odnosno plastična sprava sa malim četkicama, a sve se radilo ručno, klekne se i pokupe se mrve i prašina sa poda.

Usisivač je uređšaj koji je sastavni deo svakog domaćinstva ali zato kada dođe red na usisavanje, definitivno će svako pre od ukućana da opere suđe, ili da uradi bilo šta dtugoe puno teže, samo da ne bi morao da usisava. Kada tome još dodamo i jako uznemirujući zvuk koji on pušta onda je i jasno zašto muškarci beže od njega kao đavo od krsta. Međutim, današnji usisvači su napravlji tako da nemaju skoro pa nikakav zvuk, a vaše je da smao usisate.

Također, danas imamo jako veliki izbor usisvača, kao i vodene usisvače, samon što je kod svskog pottebno da se redovno menja filter, i neće biti problema sa istim. Također, imamo i one osobe koje jednostavno misle da usisivač ne radi i da ne vuče kako treba a u stvari nije samo promenio vrečicu ili je istresao. Sve što treba da uradiri jeste da bacite prašinu koja se nakupila a filter povremeno na vreme da operete sa mlazom tople vode.

Sada jedno pitanja da li znate šta zapravo predstavlja ovaj deo koji vidite na naslovnoj slici? Kao priemr, ove rupice služe kada se usisavač na priemr jako ugreje, samo skinete ovu plastiku i kroz ove rupice ulazi puno više svežeg vazdugha te ga na taj način i više nego ohladiul.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here