U današnjem članku vam donosimo jedan jako zanimljiv članka a radi se o jednoj biljci koju nazivjau drvo novcca. U nastavku teksta vam donosimo o čemu se ovde tačno radi. Jedan od najpoznaitjih feng šui iscelitelja negativne energije u kući su bujne, zelene biljke koje će osim pozitivne vibracije doneti i bogastvo.

Japansko drvo, dolar drvo, krasula, parc su samo neki od naziva za Crassla jajoliku biljku,. Ovo stablo novca dolazi s područja Južne Afrike, a ime je dobio po listovima ovalnog oblika, koji neverovatno pdosćeaju za novčić. Ako se pitate kako održavati ovu biljku, objasnit ćemo: Ova zanimljiva biljak skuplja vodu u svojim mesnatim listovima, pa ju je dovoljno zalevati dva pute tekom celog hladnog razdoblja. to je biljka koja cvate tekom zime pa ju je potrebno držati unutar do četvrtog meseca, to jeste do aprila, ali ne na temperaturu manjoj od jednog stepena. Nadamo se da ćete nas poslušati i da ćete posaditi ovo drvo, odnosno da ćete ga držati u svojoj kući.ž

Ova je biljka veliki ljubitelj svetlosti, ali ne i izravne sunčeve svetlosti, a tlo u koje se sadi treba sadržavati 40 posto peska, 20 tla za cveće i 20 šumskog humusa. Ovo drvo treba držati s desne strane ulaznih vrata, kako bi privuklo energiju novca. Delite ovaj članak sa vašim prijateljima, kako bi i njima pomogli i otkrili šta sve trebaju da urade, da bi im se novčanik ispunio do vrha. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here