Mi danas pišemo o slavom glumcu koji je obeležio serije domaće kinematografije tokom 90 tih godina, a to je Milenko Zablaćanski koga smo svi obožavali u serijama kao što jje Porodično blago i Bolji život. On je tragično nastradao 2008 godine tokom vrćaaanja sa zimovanja. Ovaj je glumac iza sebe ostavio suprugu Snežanu, balerinu i koreografa, i još dva sina starijeg Ivana i mlađeg Nikolu.

Njegov stariji sin je krenuo očevim stopama, Ivan Zablaćanski koji je od roditelja nasledio nesumnjivi talenat za uloge koje su mu do sada poverene. Mali broj je pblike zapravo znalo da je reč o njegovom sinu, Milenka Zabalćanskog kada ga vidimo na malim ekranima, a upravo mladog glumca Ivana Zablaćanskog gledamo u TV serijama Kolo sreće a on je odigrao i bitnu ulogu u seriji Ubice mog oca, Klan, Slučaj porodice Bošković i brojne druge. Pored toga on je već godinama u pozorištu gde je odigrao veliki broj predstava.

” Kada je Milenko poginuo, imao sam 18 godina i već želeo da upišem FDU. Tata i mama vodili su me često kao klinca u pozorište. Sećam se da sam voleo da sedim pored portirnice, u kolima iz “Briljantina”. Eto, danas igram u toj predstavi… Verujem da sam od oca nasledio profesionalan odnos prema poslu. Nikad ne kasnim, uvek sam u “niskom startu” pred probu ili predstavu. Inače, tatu sam posebno voleo da gledam kao Džordžina u “Srećnim ljudima”, na Terazijama u “Herojima”” ovako je rekao Ivan zablaćanski jednom prilikom a to sve prenosi portal. Koje je vaše mišljene o ovom glumcu?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here