Danas u nastavku ovog članka pišemo o Dragani Mirković koja je na Balkanskoj sceni prisutna preko 35 godina, a njenu karijeru su obeležili veliki hitovi. Danas je ona žena koja je porični čovek, a živi u Austriji, ima skladan brak u kojem je preko 25 godina, a u njemu je dobila ćerku i sina. Retko u Srbiji, jer joj je celi posao vezan za Austriju i Beč gde zapravo i živi celo vreme.

Svi jako dobro znaju da ona ima i biznis sa Televizijom, a jedna od retkih pevačica koja ima televiziju, i to popularnu DM televiziju, koja je danas jedna od gledanijih tv u celoj regiji a danas se bave i snimanje spotova, organizovanjem koncerata, i drugim muzučkim aktivnostima. Tako su svi ostali u čudu kada su ćuli da celu televiziju zapravo vodi njena setra Dušica, koja se skoro nikako ne pojavljuje u medijima. “Jako mi je žao što nije upisala muzičku školu u Požarevcu, imala je itekako talenta za pevanje, ali eto.. Ona je položila prijemni, ali su tada rekli da je starija”, rekla je ona za domaće medije Dušica o svojoj sestri Dragani.

Zapravo mnogi misle kako su njih dve zapravo blizankinje, ali je Dragana starija čak 7 godina od nje, a nedavno se dragana oglasila i na svom profilu Instagramu, gde je čestitala Dušici rođendan, a mnogi su komentarisali kako su njih dve zapravo jako slične, i vidi se da su one sestre. Koje je vaše mišljenje o ovome članku i o Dragani i njenoj sestri? Pišite nam u komentar.

Oglasi - Advertisement