Tačno pre 14 godina je javnost ostala šokirana sa vesti o smrti Dina Dvornika, koji je poznat kao kralj fanka splitski muzičar ostao je upamćen po hitovima koji su omiljeni i danas. U 44- godini preminuo je hrvatski kralj fanka, legendarni Dino Dvornik. Celu Hrvatsku javnost je ova vest ppogodila kao grob iz vedra neba, ali je najgore bilo njegovoj porodici, supruzi Danijeli i ćerki Eli.

Tako su odmah počele priče kako je Dino navodno uumro od predoziranja, ali Danijela je tvrdila kako se Dino godinama nije drogirao. To su i potvrdili nalazi obdukcije koji su pokazali da je preminuo u snu od mešavaine tableta koje je uzimao. “Umro je od miksa tih tableta, koje je uzimao nekoliko dana pre svoje smrti. Uzimao je tablete za spavanje, smirenje, protiv bolova, antidepresive, a povremeno i metadonsku terapiju. Prema rečima lekara, njegovo telo je bilo u izuzetno dobroj kondiciji i svi organi su mu bili zdravi. Hemijski sastav tih tableta prouzrokovao je komplikacije disajnih puteva i on je umro u snu. Nešto slično se dogodilo i Hitu Ledžeru, australijskom glumcu, koji je takođe uzeo preveliku količinu tableta za smirenje” ispričala je Danijela još tada.

On je uvek bio psihički labilan, a imao je problem sa depresijom i bio je sklon zavisnostima. Također, je žudeo za pažnjom a kada su javnost i kolege počeli da ga zaboravljaju psihički je potonuo. “Moj sin umro je tužan, nesrećan i depresivan – kazala je njegova majka Dijana nakon Dinove smrti. Tvrdila je da su kolege Dina ignorisale poslednjih deset godina života, ne želeći da sarađuju sa njim” piše Prva. Međutim, najveći i pravi razlog Dinovog duševog bola je bila smrt njegovog oca Borisa Dvornika, koji je preminuo samo šest meseci ranije. Borisova smrt slomila je Dina. Ostatak čitajte ovde. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here