“Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa”, priča za “Blic” poznanica Jelene M. (19) koja je uhapšena juče nakon što je u automobilu “Smart” kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane.

Reporteri Blica obišli su danas kvart u kojem je uhapšena tinejdžerka, a komšije su zgrožene nakon što su otkrile da ona dostavlja drogu. Mnogi od njih nisu mogli vjerovati da je marihuana njena jer je, kako kažu, iz obične porodice.

Ona je jedno vreme razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija – priča komšinica.

Ona je dodala da su oni normalna porodica i da niko nikada nije imao problema sa njima. – Ima 17-godišnju sestru. Imala je dugu vezu, stalno je odlazila kod dečka, ali je ovde živela sa roditeljima – dodao je naš sagovornik.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here