U današnjem članku donosimo vam vrlo zanimljivu priču koju možemo pronaći slične ili slične na internetu i društvenim mrežama posljednjih nekoliko godina. To su razni savjeti i trikovi o svim aspektima života, a iz naslova možete zaključiti da ćemo danas pisati o biljkama u domu i dobro je poznato da je imati nekoliko biljaka vrlo zdrava, korisna i isplativa kuća biljka. Međutim, postoji i druga strana, a to su biljke koje se nikako ne preporučuju za uzgoj u kući ili stanu.

Iako je Balkan donekle specifičan jer postoje mnoga vjerovanja koja se i danas drže, moramo reći da nema boljeg mjesta na svijetu jer svuda ljudi vjeruju u ono što su čuli od starijih. Neke priče i savjeti i generacije. Dakle, današnja tema dolazi iz Azije, koja je poznata po vjerovanju u Feng Shui, prema Feng Shuiju, postoje dvije vrste biljaka koje nikada ne treba držati u kući.

 

 

To su biljka koja se zove monster, i biljka koja se zove defenbahija, koja je inače otrovna biljka, sa kojom biste morali biti veoma oprezni, a također vjeruje se da ove biljke crpe svu pozitivnu energiju ukućana, i da donose i nesreću.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here