Balkan je definitivno mjesto gdje ljudi zaista vjeruju u razne priče za koje misle da će im donijeti veliku nesreću. Sve ovisi o zemlji i podneblju u kojem živite, ali neka su uvjerenja potpuno ista za sve. Kad crna mačka prođe kraj tebe, moraš pričekati da netko drugi prođe pored tebe, ili samo pljunuti u tom smjeru, prije nego kreneš dalje.

 

 

Ukratko, crne mačke su se stoljećima uglavnom povezivale s puno loše sreće, a mi imamo nešto jako čudno o samoj kući, koja se uglavnom povezuje s lošim stvarima. Na primjer, nije dopušteno rezati nokte kada sunce zađe, a ne smije se sjediti za kutom stola kada se jede, što će toj obitelji donijeti veliku nesreću.

 

 

Dakle, u nastavku našeg današnjeg članka, raspravljat ćemo o nekim vjerovanjima koja, prema popularnom Feng Shuiju, dolaze iz Azije. Ipak, sve ovisi o vrsti biljaka koje imate u kući. Vjerujem da generalno svi znaju da je kaktus sa slabom energijom hrana za obitelj, a ovdje imamo dvije biljke koje zaista donose jako visoku razinu nelagode, to su kaktus i opuncija.

 

Odnosno, prema stručnjacima, ove dvije biljke smatraju se pravim energetskim vampirima, unose neslogu u samu obitelj i crpe vlastitu pozitivnu energiju vlasnika. Inače, zimzelen je otrovna biljka i ne smijete je držati u svom domu ako imate malu djecu ili kućne ljubimce. S druge strane, monstera se preporučuje za urede, ali ne i za stambene zgrade.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here