Verujemo da ste svi upoznati sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović koje se desilo pre šest godina još uvek potresa srpsku javnost jer policija nikada nije otkrila ko je usmrtio nakon što je njeno beživotno telo pronađeno na nasipu u Borči. Mnogi smatraju da policijski posao nije obavljen dobro i da je na mestu gde je pronađeno Jelenino telo uništeno mnogo eventuarlnih dokaza jer se veliki broj ljudi kretao njime.

Ali, bilo kako bilo kao prvoosumničenom za ovaj zločin se sudi njenom suprugu Zornau i suđenju traje već godinama. Također, postoji nekliko nelogičnosti u njegovom ponašanju i kretanju taj dan a on je usvom iskazu pokušao da ih objasni. U međuvremenu je Zoran izgubio majku Zoricu koja je preminula od moždanog udara prošlog meseca i jučer se po prvi put oglasio u javnosti nakon toga.

On je rekao da je cela porodica neutešna i da osećaju veliku bol te da njemu nedostaje majka a njegovoj i Jeleninoj ćerki Jani baka. Tako je jučer održano još jedno ročište na kojem su njegovi advokati tražili da se ponovno izvrši rekonstrukcija ubistva jer bi po njihovim rečima ona bacila sasvim drugo svetlo na celi slučaj. Odmah se zamenik tužioca suprostavio ovom zahtevu smatrajući da je rekonstrukcija suvišna.

Advokati od Zorana su tražili i da se sasluša forenzičar koji je uzimao tragove na mestu gde je Jelena pronađena a radi se o profesoru Dušanu Keckareviću koji do sada nije svoj nalaz prezentovao javno. Jučer je tkaođer u sudnici su prikazane slike koje su snimili novinari na licu mesta a po nalogu sutkinje zbog tvrdnji da se na njima vidi kao je Zorna imao blatnjave pantalone na sebi.

Oglasi - Advertisement