Kada je u pitanju Lidija Vukičeić ona je poznata glumica koja je u svojoj karijeri ostvarila niz uloga kako u serijama i filmovima tako i na pozoričnim daskama ali će ostati najviše upaćene po ulozi Viki iz serije Bolji život koja je sigurno najgledanija na našim prostorima. Ono što je zanimljivo jeste da ni danas iako je od snimanja prošlo 30 godina Lidija ne izgleda ništa starije i svi se pitaju kako joj to uspeva.

Glumica je pre nekoliko na svojim profilima na društvenim mrežama objavila sliku svoje majke i tada su neni fanovi shvatili da je gene sigurno povukla na nju jer i ona izgleda prelepo. Inače kada je u pitanju privatni život Lidije ono što je poznato jeste da je bila u braku sa poznatim fudbalerom Mitrom Mrkelom sa kojim ima i dva sina koji su sada već odrasli ljudi.

Ona je u vezi sa jednim umetnikom iz Italije koji je dosta mlađi od njej ali ne želi da otkrije njegov identitet. Ona je samo rekla kako ne veruje u onu narodnu da se suprotnosti privlače i da je njoj potreban neko sličnog senzibiliteta ko ća da je razume. Veza na daljinu joj odgovara i on je u njen život doneo radost a viđaju se povremeno i trenutno se ona nalazi kod njega u Italiji ali je odmor spojila i sa jednim poslovnim poduhvatom i otkrila je da će biti zaštitno lice jedne od kompanija koja se bavi njegom kože.

Također, ona je istakla da se radi o visoko kvalitetnim proizvodima koje je proizvela jedna firma iz Venecije i da se i sama uverila u njihov kvalitet jer ne bi rizikovala da izgubi svoj izgled nakon 40 godina.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here