U nastavku današnjeg članka pišemo o životnoj priči Slavice Eklston, koja je odrasla u skromnj porodici ali kada se razvela od najbogatijeg muškarca na svetu sve je svoje probleme rešila. Slavica Radić je Srpkinja koja se dobro udala za nekadašnjeg šefa Formule 1 i postala nenormalno bogata.

Slavica je bivša supruga Bernieja Eklstona sa kojim je dobila dve lepe ćerke a danas se vodi kao najbogatija žena na svet. Imovina koja se vodi na njeno ime procenjuje se negde oko 1,2 milijarde dolara, a nekada je vodila poptuno skroman život. Ona je ćerka od Jove Radića i Ljubice Malić, Slavica je veći deo svog detinjstva provela u Bosni i Hercegovini u selu svog oca koje se zove Maglajana. Malo ko zna za razvod njeih rodtelja, Slavicu je odgajila majka i bila je prinuđena da se osamostali od malih nogu.

Tako je ona početkom 80 tih godina zaradila i svoj prvi novac, tako što se počela da bavi modom. Bila je modelsica a tada je završila i na duplerici tadašnjih magazina. Zatim je završila u Milanu, gde je radila kao menekenka za brojne klijente, uključujući i Armani. Dok je radila promocije formule 1 za Armani 1982 godine u Monzi ona je upoznala pedesetdvogodišnjeg šefa Formule 1, Bernija Eklstona.

“Proklinjala sam i vrućinu i trku i sela na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim me je Berni video pozvao me je u svoj ‘Moto-hotel’. Bila je to njegova pokretna kancelarija u luksuzno opremljenom autobusu. Pozvao me na piće, ali nismo mogli da razgovaramo previše jer ja nisam znala engleski, a on nije znao Italijanski. Ostavila sam mu broj telefona ali – pogrešan. Morao je okrenuti pola sveta da bi došao do mog broja i za nekoliko dana je uspeo da me pronađe”, pričala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here