U nastavku današnjeg članak , kao što ste već sami mogli da zaključite po naslovu govorit ćemo o bivšem vereniku Jelene Golubović , Čupi Kalaču , a sa kojim je se spetljala dok je još boravila na Farmi . Naime , njih dvoje su jako dugo bili u vezi , a nakon što su je okončali , zasigurno se može predpostaviiti da je bilo na loš način , jer ga je nakon toga Jelena svaki put spominjala u negativnom kontekstu.

Tako je se ovaj mzuičar nakon učešća u rijalitiju u veze sa Jelenom Golubović povukao sa javne scene , a o njegovom životu koji vodi privatno se jako malo zna . Ono što se uspelo saznati jeste da se oženio , te da ima još dvoje dece i živi u Švedskoj. Ono što je i više nego sigurno za njega je to, da ima 700 evra socijalne pomoći, a da ima firmu od 20 kamiona, to je totalna neistina. Kada je reč o Jeleni , ona inače živi na relaciji Kijev-Beograd , pa kaa je krenulo stanje u Ukrajini zvala je sve prijatelje da dođu kod nje , pa makar svi spavali na podu : ”Za ovo vreme stvorila sam i veliku kuću na Avali, a nakon režije za koju me on školovao, nastavila sam da se usavršavam i nedavno sam postala i medijator. Medijacija je divan, human posao čiji je cilj da miri ljude. Ruka-ruci! Ono što je divno u ovom mom novom poslu je upravo to što je sve dobrovoljno i poverljivo, a zasniva se na ravnopravnosti i nepristrasnosti i ekonomičnosti.

Sve ovo ne bih toliko zavolela da nije mog Profe iz čijeg udžbenika čak i konkurenti uče. U svakom slučaju, ja i ništa da ne uradim više, posle sedam predstava i više pobeda i tolikih škola i diploma koje sam pošteno i krvavo unovčila i ništa da ne uradim više, ja sam uspela”, izjavila je nedavno Jelena.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here