Danas u nastavku ovog članka donosimo jednu jako zanimljivu priču koja će vas sigurno da zabrine ako ste roditelji. Svi u svetu su svesni da se pojavom društvenih mreža, ljudi su u stanju svašta da urade samo da bi dobili popularnost, ili da bi zaradili koji klik više. Na sve to, i da ne želite da se pojavite na društvenim mržema,a uvek postoji opacija da vas neko snimi i da se kroz par sati nađete na nekom portalu.

 

Kada su u pitanju roditelji oni su spremni da urade sve što je potrebno kako bi njihova deca bila zadovoljna i sretna. Njihovoj sreći ne možete videti kraja kada on vide da su njihova deca sretna. Tako isto imamo dece koja odrastu bez roditelja, a najtužnije scene su upravo one iz domova bez roditelja, jer oni u jako velikom broju slučajeva dočekaju punoljestvo tamo, i odrastu bez majčinske ili očinske ljubavi.

U poslednje vreme ono što je postalo jako popularno na drutšvenim mrežama, to jeste na Tiko Toku jesu rani čelendži gde učestuvju sami roditelji, bračni parovi i sama deca. Ovaj sledeći video koji ćete moći da vidite postao je viralan za skoro 24 sata, a na platformi ju tjuba skupio je preko 2 miliona pregleda, a u njega je uključena i jedna životinja, možda i najpametnija na svetu a to je papagaj.

Kako smo saznali, brižni otac je izašao sa svojim ćerkama na balkon, počeo je imitirati zvuk ptice, a sve je to snimala majka. Posle toga su papagaji krenuli da mu sleću na ruku i samu ogradu a devojčicama su se izmamili osmesi na lica. Pogledajte i sami video klip i ocenite ga.

Oglasi - Advertisement