U Kini ej 1979. godine uveden zakon koji je naveo da porodice mogu imati samo jedno dete. Tako da je to na veliku žalost značilo da su mnoga deca bila napuštena, a kada je majka Keti Poler zatrudnela sa drugim detetom, odmah je znala da ga ne može da zadrži. Ostavili su je na mostu sa napomenom da će za 10 ili 20 godina doći da ih pronađe.

Poreklom je iz Kine a Keti je odrasla u Mičigenu u porodici koja ju je usvojila. Ali, njeni pravi roditelji Kian Fenkiang i Ksu Lida još uvek žive u kini sa njenom biološkom starijom sstrom. U to vreme kada je Keti rođena, Kina je još uvek imala svoju sada već ukinutu politiku jednog deteta. Njeni su roditelji trudnoću celo vreme čuvali u tajnosti, a porođaj se desio u čamcu, pa su je odveli na pijacu i ostavili poruku da će se opet sresti uskoro. Oni su u poruci napisali kako su zbog siromaštva primorani da je se odreknu, ali se nadaju da će se ponovno sresti na istom mestu za deseet ili dvadeset godina.

Na veliku sreću Keti je usvojila porodica Poler, ali porodica koja je nju usvojila, nije želela da uvlači Keti u celu tu priču, pa su rekli da im je bilo važno da njeni biološki roditelji znjau da je ona u dobroj porodici. Dugo vremena su Kian i Ksu čekali na istom mestu, pa su rekli kako su stajalo na mostu sa tablom sa Katinim kineskim imenom i sličnim rečima onima u njihovoj poruci. To je čekanje za njih bilo užasno kako su rekli, ali su objasnili da su dotrčali do svake devojčice koju su videli na tom mostu.

Također, jedna lokalna novinska stranica je saznaala za ovu priču i objavila je, pa je zahvaljujući njima su uspeli da pronađu Kiana i Ksua i povežu je sa Katinim roditeljima. Oni su ostali u kontaktu, ali tek kada je Keti napunila 20 godina, oni su konačno rekli za poruku i priču o njenom rođenju. Ostatat pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement