U nastavku pišemo o jednoj bračnom paru Kasi i Džoi iz Kanzasa Sitija koji su se upoznali i zaljubili, mislili su da je ceo život pred njima. 2015 godine su saznali da će dobiti bebu, i to bile su u pitanju trojke. To je značilo da će imati petoro dece jer su već imali dve starije ćerke, Kloi (6 godina) i Tenli (2 godine). Međutim, ubrzo se sve promenilo.

Celo vreme Džoi je požirivao da ode u bolnicu, a tamo su lekari otkrili da ima ugrušak krvi u plućima, a 29. januara 2016 godine je Kesi donela na svet dva dečaka i jednu devojčicu. Nakon toga ubrzo joj je bilo bolje, ali dva dana nakon što je puštena kući probudio ju je oštar bol u grudima. Dalji testovi su pokazali da Kasi nema više ugruška ali da je njeno srce pod pritiskom, a u tom momentu nije imala drugih simptoma, pa je puštena svojoj kući.

Zatim samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svet, njihov život se potpuno promenio u trenu. Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveo vreme kod kuće, a oni će zauvek da pamte taj dan, jer je Kasi iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pile lekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hromonima i lekovima posle porođaja imali fatalno dejstvo, što je Džoi otkrio kada je pronašao kutiju.

Dosta je bilo trenutaka kada je Džoiu pomislio da će odustati od svog bola i tuge, morao je da se prilagodi životu sa petoro dece. ” Moraš biti tu za svoju decu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petoro male dece zavisi od vas” rekao je Džoi. Također, on je pokrenuo i blog na kome prati avanture svoje dece.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here