Danas donosimo jendu jako znaimljivu temu, a koja je opet pzvana sa svetom estrade na ovim prosotrima. Svakako kao što i smai možete da vidite po samom naslovu danas govorimo o nekretninama, automobilima koje voze puznati na ovom poručju, a vi morate pogoditi koje su to najbogatije osobe na celoj estradi.

Cela javnost zna da je u medijima Karleuša, Ceca i svi ostali se spominju po pitanju bogastva, ali prema svetskim istrživanjima, a koji su povezani sa estradom, možda niste znali najmoćnija pevačica na ovim prostorima jeste Dragana Mirković, čije se bogastvo procenjuje na sto miliona dolara vrednosti. Njena karijera je duga preko 40 godina, a u svome vlasništuv ima i odlučnu DM telviziju. Zatim na drugom mestu je Ceca Ražnatović čije je imperija se procenjuje na 80 miliona dolara, ali treba biti iskren pa priznati da je većinu bogastva zaradila od pokojnog supruga Željka poznatijeg po nadimku Arkan z akojeg znamo čime se bavio i odakle j došlo to silno bogastvo.

Zatim na trećem mestu se smestila Jelena Karleuša, čija se imperija procenjuje na 45 miliona dolara a polovinu svakako može da zahvali i svom suprugu dušku Tošiću, bez koga ne bi bila toliko teška. Lepa Brena je tek an 4 mestu, čije se carstvo procenjuje na samo 25 miliona dolara, a većinu može da zahvali Zvzedama Granda. na petom mestu je popularni Zadravko Čolić čija je impaerija se procenila na 20 miliona dolara.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here