Glumac Miodrag Radonjić jedan je od najpopularnijih glumaca u regiji danas, unatoč ulogama inspektora u seriji “Ubojica očeva” i policajca na balkanskoj granici. Albanski terorist, ali poznat je samo po ulozi Bakka u filmu, serija “Južni vetar”, koji je oborio sve rekorde gledanosti.

 

Za razliku od Bake, Miodrag je u privatnom životu sušta suprotnost, iako Baka kroz film stalno mijenja djevojke i svakoj postavlja sada već kultnu rečenicu Koliko ćeš mi Srpčića dati, ali Gliumac je u stabilnoj vezi sa svojom djevojkom Milicom Mikić, koja mu je i rodila sina. Miodrag smatra da često mijenjanje partnera ne zadovoljava njegove emocionalne potrebe, smatra da bi svatko trebao imati nekoga pored sebe tko će mu biti oslonac i nekoga kome može imati puno povjerenje, ali kad je potrebno ponekad ga i kritizirati.

 

 

Miliku je upoznao na jednoj zabavi i svidio mu se njen direktan, samouvjeren, otvoren pristup životu. Po struci je psiholog i kao čovjek ne odustaje ni pred jednim problemom i preprekom. Iako su dugo zajedno, Milika se s njim rijetko viđa u javnosti, prije dva dana pojavili su se zajedno na premijeri filma Luke Mihajlovića “Kristalno plavo” u kojem Miodrager igra glavnu ulogu.

 

Melikina ljepota i stil očaravaju, vidi se da je dobro raspoložena, a osmijeh joj ne silazi s lica. Ona i Mio Drago drže se za ruke, a Radonjić je nedavno za Informer rekao da mu je supruga ista kao Monika Beluči i često se šali s njom, ali kada kaže da je njegova Milica bolja od Monike Kad je lepša, onda je ozbiljan .

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here