U nastavku današnejg članka govorit ćemo o novostima koje nam doalze iz sveta poznatih . Naime , kada je reč o njima , oni su za javnost , odnosno za običan svet dosta zanimljivi , jer su njihovi pruivatni životi prepuni priča koje itekako privlače pažnju.Danas svakako uz pomoć interneta dosta toga nam je olakšano , pa na neki način možemo mnogo toga da saznamo o nekome , bio on javna ličnost ili ne , a da se mnogo ne pomučimo.

Tako ćemo danas da goovorimo o nekadašnjem reprezantativcem Srbije , Nemanjom Matićem , a koji daanas može da se pohvali jednom nezvaničnom nagradom , a to je za muškarca sa najlepšom suprugom na ovim prostorima. Naime , njegova izabranica je Aleksandra ,a njih dvoje su nakon samo godinu dana odlučili da vezu krunišu brakom , a venćanje su organizovali u Londonu. Danas , njih dvoje žive srećno u Italiji sa troje predivne ddece , a kako je i sam fudbaler jednom prilikom ispričao , ona mu je najveća podrška , a isto tako uvek je napominjao da mu je porodica iznimno važna:

“Ponekad zavidim njoj i deci na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek”, rekao je Nemanja u jednom intervjuu. Inače , njih dvoje su se upoznali 2009. godine. Tada je Aleksandra imala sedamnaest godina. Vaša mišljenja o ovom popularnom paru možete da ostavite u komentar. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here