U nastavku današnjeg članka pišemo o Ani Saso koja je manekenka iz Splita, bila je predmet požude jačeg pola u bivšoj Jugoslaviji. Međutim, i pored silnih muškaraca kojima je bila okreužna manekenka je ipak imala sreće u ljubavi, a Ana je 1982 godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših.

Karijeru je nastavila širom sveta, gde je radila kao manekenka, a na našim prostorima bila je upamćena po se ksi reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi a na sebi ima smao morku uzanu majicu i donji deo kupaćeg koji joj ističe zavidnu figuru. Manekenka je postala mega popularna i poznata kada je na izboru zua Mis Jugoslavije odnela pobedu, ali nikako nije iuspela da pronađe sreću i mir u ljubavi.

Ona se dva puta udavlasa i u oba braka je bila nesrećna. bila je u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, a on je tada vozio prvi porše u Splitu bio je u neobaveznoj šemi sa Doris Dragović i za trideset godina otvorio je oko desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre nekoliko godina .

Ana bivša misica je bila i u braku sa Igorom Franceskijem, ribarom i pravnikom, u kojem je prošla kroz pakao a on ju je varao i javno pokazivao mlade devojke u samom centru Splita. Na krjau ga je ostavila a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u nnjegovom stanu deovjke iz jedne organizovane grupe prostituisale. Također, pisalo se i to da je Ana bila u vezi sa lekarom, ali ona nikada nije želela da priča o tome.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here