Danas u nastavku smo za vas pripremili jednu jako zanimljivu i interesatnu mozgalicu, koja će vas sigurno očarati i videćete da je itekako vredna pažnje Mozgalice su jako dobre za vežbanje i razvijanje moždanih vijuga, a možete sve lepo da spojite ugodno sa korisnim, pogotov ako ste negde na odmoru na morskoj plaži.

Pored toga što su baš korisne za mozak, mozgalice znaju biti i jako zabavne i mogu vam upotpuniti vreme, pogotovo ako vam je dosadno ali današnju probajte da rešite sami, jer će imati više smisla, a i sa rešavanjem iste podići ćete sebi samopouzdanje. Pogledajte današnju mozgalicu i pokušajte je rešiti, jer koliko god izgledala lagano na prvi pogled i nije baš tako. Znamo da jako volite testirati svoj vid, ali i to koliko vam brzo rade moždane vijuge. Potrudili smo se da vam pronađemo još jednu u nizu zanimljivih optičkih varki, a današnja je definitivno u top 10.

Ovoga puta među mnogim žirafama vrema i jedna zmija. Autor ove ilustracije Hiden Duc se pobrinuo da vam još dodatno zakomplicira zadatak, te je zmiju nacrtao u istim bojama kao i žirafe, tako da neće biti lagano kao što izgleda na prvi pogled. Ukoliko vam ovaj zadatak zvuči previše jednostavno, pokušajte pronaći zmiju. Iznenadićete se kada vidite koliko vam je vremena trebalo. Jeste li spremni? Počnite.. Kako vam ide, jeste li je već pronašli? Ukoliko niste uspeli pronaći zmiju, rešenje pogledajte ispod teksta.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here