U toku prethodne noći kao bomba je odjeknula vijest da je glumac Petar Strugar postao otac po drugi put, s obzirom na to da niko nije znao ni da je u vezi, a ni da mu je izabranica u drugom stanju i da se zapravo i porodila.

Njegova posljednja javna veza je bila ona s poznatom pjevačicom Milicom Todorović. Nakon što su svi saznali za ovu radosnu vijest, Milica se odmah oglasila za sve medije i samo kratko poručila:

– Čestitam! Nek je bebac živ i zdrav – rekla je Milica.

Moramo podsjetiti, Strugar je sinoć potvrdio informacije da je dobio još jednog nasljednika.

– Da jeste, tačno je da sam dobio drugog sina. Sretan sam i uživam u tome maksimalno. To je sve što ću reći na ovu temu – rekao je kratko Petar Strugar za Blic.

Moramo podsjetiti da Milica Todorović i glumac Petar Strugar nisu uspjeli da sačuvaju svoju ljubav, koja je preko noći buknula, ali se istom brzinom i zagasila. Uprkos tome ostali su u dobrim odnosima. Nedavno je PEtar Milici čestitao rođendan, ali je svako krenuo na svoju stranu.  Pjevačica je prilikom gostovanja u emisiji Sceniranje pričala o bivšim partnerima, a jedino je za vezu sa poznatim glumcem kazala da je bila greška, iskreno se dotakla svih svojih veza do sada, ali je samo za Petra imala malo oštriji komentar.