Manje-više, o Tamari Vučić svašta se pričalo i mnogi je u Srbiji vole jer je vrlo prirodna žena. Rođena je u Beogradu 1981. godine, odrasla je u Loznici, a trenutno živi u glavnom gradu Srbije. Poznata po svom humanitarnom radu, dosada se u sklopu aktivnosti prve dame susrela sa slavnim osobama poput Peng Liyuan i Michelle Obame.

 

 

Tamara Vučić, prva dama Srbije, nedavno je na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda govorila o ulozi nultog otpada kao transformativnog rješenja u postizanju ciljeva održivog razvoja.. Supruga aktualnog srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića istaknula je kako je zaštita okoliša jedan od najvažnijih zadataka svih ljudi.

 

Na spomenutoj njujorškoj konferenciji odjevna kombinacija Tamare Vučić u svom je izlaganju poslao snažnu poruku. Ovaj se put odlučila za elegantno odijelo u žarko ljubičastoj nijansi koje je bilo u kontrastu s njezinom dugom smeđom kosom a krasila je i minimalno našminkano lice.

 

 

Odjelo Tamare Vučić savršen je odabir za ženu sa stavom koja odiše inteligencijom, šarmom i želi prenijeti svoju samouvjerenost. Drugim riječima, haljina koju je prva dama ovoga puta odabrala skrojena je po mjeri žena sa stavom, karijerom, i ambicijom u muškom svijetu. Ovaj modni odabir odlična je inspiracija za dame koje traže odjeću koja će ostaviti dojam uspješne poslovne žene koja zna što hoće i može sve, baš kao i prva dama Srbije.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here