Svi na našim prostorima znaju da je Jovana Joksimović u skladnom braku sa popularnim pevačem Željkom Joksimovićem već deceniju, a Jovana je duži niz godina i omiljeno TV lice, ali o njenim roditeljima se jako malo zna.

Majka popularne voditeljke, Jelena Janković smo imali priliku da vidimo jednom na malim ekranima 2017 godine u emisiji Paparazzo lov, kada je sa ćerkom i unukom Kostom provela dan u Zoološkom vrtu. Kada su u pitanju roditelji od Jovane, oni su svoj radni vek proveli na Mašinskom fakultetu, a otac Jovan kao profesor a majka na poziciji saradnice za naučno istraživački rad. Pomno su pratili kako se njihova jedinica odnosi prema školi.

“Stalno su me ubeđivali da, kada učim sa drugaricama, imam manje vremena da se družim. Nego, treba da učim sama i da onda lepo odem napolje da se igram sa vršnjacima. I bili su negde u pravu. Učila sam isključivo sama, čak su bili protiv toga da uzimam časove. Nisam imala privatne nastavnike, samo sam išla na engleski i francuski. U osnovnoj sam bila „vukovac“, a u srednjoj odličan đak. Fizika mi nije išla od ruke”, ispričala je jednom prilikom Jovana.

Zatim kada je došlo vreme za fakultet, opredelila se za ekonomiju, a onda je shvatila da to nije za nju, pa je prestala da ide na predavanja. Njena majka je bila očajna kako ona ne studra kako treba, jer je ona navikla njih da bude odličan đak i da nemaju s njom nikakve probleme, pa tako da su odmah postupila prema njoj drugaičije. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement