Milan Stanković od ranije poznat kao javna ličnosti , početkom svoje karijere lomio je srca mladih ženskih osoba , te bi se to nastavilo i dan danas da nije odlučio da ploču svog života okrene na drugu stranu . Naime , on je rešio da ipak život provede dosta mirnije , pa kako saznajemo on sada planira da pazari plac nedaleko od Sombora ,a gde će da pokrene uzgoj organske hrane.

Dakle , on je odlučio da se skroz povuče sa javne scene , a kako mediji saznaju on će sada da postane pravi baštovan. Dakle , on je poslednjih godina totalno promenio način i stil života , pa sada obilazi manastire , te razgovara a duhovnicima , a kako je više puta isticao on je trenutno na posebnom režimu ishrane , pa samim ti9m želi svoj vlastiti plac na kome će da se bavi poljoprivredom.  – Milan godinama menja životne navike, odlasci na sveta mesta su mu skroz promenili način razmišljanja, pa se naglo promenio. Zbog toga sad retko snima pesme, rešio je da se skroz povuče s estrade jer je ta priča oko popularnosti prestala da ga zanima. Nedavno je razgledao placeve u okolini Sombora jer ima u planu da kupi imanje na kom će da uzgaja organsku hranu. Dugo je na režimu koji se zove autofagija, video je da mu to prija, pa mu je palo na pamet da sam uzgaja svoju hranu – priča upućen izvor blizak pevaču.

Inače , u svemu tome veliku mu podršku pruža i porodica : – Milan je već video plac s kućom koja mu se dopada, ali je potrebno još mnogo da se uloži da bi se sredilo. Na tom prostoru ima dovoljno mesta za baštu i bavljenje ratarstvom. Najbitnije mu je što ima mir jer mu u poslednje vreme smeta gradska buka. On je pre nekoliko meseci bio u pregovorima da snimi duet s Bubom Korelijem i Džalom Bratom, koji su mu radili nekoliko pesama, ali ih je naprasno pozvao i rekao da ipak više neće ništa da snima – priča izvor.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here