Dalila Dragojević od početka pete sezone rijalitija Zadruga, je učesnica o kojoj se najviše priča i komentariše, ali naravno ne zbog toga jer je ona uradila nešto dobro i za pohvalu, nego nasuprot toga, ona je svog muža prevarila javno pred milionima gledalaca. Dalila je sa Filipom Carem prevarila Dejana, i onda su oni uplovili u vezu, a nakon toga imali smo priliku da vidimo sve, samo ne neku platonsku ljubav koja je bila vrijedna svega što je napravila.
Kako su mnogi predviđali, njihova veza se završila i prije kraja rijalitija, a kako stvari stoje oni se neće ni pomiriti, a ono što je sve šokiralo i iznenadilo jeste to da je Dalila bacila oko na drugog zadrugara. Po naslovu ste i sami mogli da zaključite da je riječ o Anđelu Rankoviću, koji je i sam u poslednjih nekoliko dana previše u društvu Dragojevićke.Po njihovom dosadašnjem ponašanju, sve djeluje kao da je u pitanju muvanje, a to su primjetili i ostali zadrugari, između ostalog i Milica koja je vidjela da Dalila ne skida osmjeh sa lica kada vidi Anđela.
Njih dvoje su razgovarali u dvorištu, te mu je ona rekla kako je ona zaključila da on i nije toliko sjajan, a onda je on rekao: “Znači razmišljala si”, a Dalila mu je rekla na to: “Čekaj, ti si meni pričao to da bih ja razmišljala”, a onda joj je on rekao da to nije tačno, nego da mu se učinilo kao da joj je to što joj rekao prošlo kroz uši. Nastavili su da pričaju, onda joj je on rekao kako joj se osušila kosa, te ju je i dodirnuo. Inače se danima priča kako je on “bacio” oko na Dalilu, i da ga navodno njene dosadašnje afere i cijela sitiacija sa Filipom ne zanima, a isto tako primjetno je i to da ona ne skida osmijeh sa lica kada je u njegovom društvu. Vaša mišljenja?
Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here