Novak Đoković je više od deceniju neko ko zarađuje ozbiljan novac kao prvi reket sveta ali ništa manje ne ulaže u nekretnine i posao koji mu obezbeđiuje sigurnost. Kako su mediji naveli, ovog piuta naš najbolji teniser iskeširat će čak 20 miliona evra za luksuzni hotel i jeda od najvećih sportskih centara u regionu i to na planini Goč.

Također, kako je otrkio dobro obavešten izvor za Alo, Đoković se pre nešto više od dva meseca odlučio na ovaj korak, a izgradnja prestiže nekretnine očekuju se krajem godine. “Đokovići obožavaju planine i često ih posećuju. Oduvek su želeli da imaju svoju oazu na visokoj nadmorskoj visini i da naprave prestižan sportski centar koji će imati sve pogodnosi koje su potrebne Novaku tokom treniranja i odmaranja. Pre nekoliko meseci ukazala im se prilika da kupe ogromno zemljište na planini Goč, a Nole je to shvatio kao znak da je vreme da ostvari svoj san i uloži u izgradnju sportskog kompleksa” ovako je rekao na samom početku izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Najbolji teniser svet Novak je nekoliko dana pregovarao o kupovini zemljošta na Goču a budući da su njeogvu ideju podržali vodeći investitori u tom delu Srbije, dogovor je lako postignut. Tako da se za nekoliko sedmica očekuje da će papiri biti rešeni i da će zemljište biti prepisano na njega i u njegovom vlasništvu. Na tom zemljištu ne postoji nijedan objekat tako da će Novak sa gradnjom da počne od nule, pa će mu za izgradnju hotela i sportski centar biti potrebno nešto više od dve godine. Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here