Mora se reći da je Mirjana Antonović sredinom prošle godine i službeno potvrdila da je beogradski sud presudio da je biološki otac njenog sina Devina pjevač s kojim se godinama borila za skrbništvo, a pojavili su se i novi detalji o njihovom odnos se otkriva. Stalno izlazi u javnost. Većinu njih otkrila je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, koja je i pokrenula cijelu priču, a u svojoj knjizi “Ovo malo istine” otkriva da su, između ostalog, Ilić, ljubavnica i supruga poznatih pjevačica Mirjane Antonović i Gordana Neugodan telefonski razgovor i žestoke prijetnje njoj i sinu u istom pismu.

 

“Bila sam u osmom mjesecu trudnoće u stanu moje sestre Jelice u Beogradu. Imali smo jedno obično jutro, ispijali smo čaj, jeli slatke medenjake i slađe razgovore. Pričali smo o imenu Kristijan, koje je inače Miroslav Selected, i planovima za našeg toliko iščekivanog sina.Jelica je odjurila u dućan kad je na hodniku zazvonio telefon.” “Ja sam Gordana Iljič, tko je tamo, brate?” Slušalica je s druge strane upitao promukli ženski glas. “Molim vas Mirjam Antonović”, rekao sam.

 

 

“Jesi li ti ona američka cura? Otimaš muža? Ne zavodiš ga dovoljno, hoćeš li mu roditi dijete? Čuj, fuco bijelog svijeta, neće ti ići kako ti misliš! Ako ti rodi Ubij tog klinca, pa ću i ja njega, i tebe Miroslave, naše klince i na kraju sebe!”, sikće u slušalicu. – Gospođo Gordana, molim vas da smanjite doživljaj i ton u svim stvarima od interesa za masovnu ovrhu i obratite se svom suprugu i mom zaručniku Miroslavu – rekla je smirenim tonom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here