U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze sa naše javne scene , pa ćemo tako da se dotknemo popularne pevačice Nede Ukraden , koja je jedna od cenjenijih , a mi već decenijam aimamo priliku da uživamo uz njene hitove . Naime , ona je nedavno bila gost u emisji kod Jovane Jeremić ,pa je otvorila dušu, te je odkrila neke detalje iz svog života koje javnost nije do sada znala . Tako je na početku odkrila zbog čega je imala najčešće probleme u karijeri ., pa je se prisetila poteškoća oko tekstova svojih najvećih hitova.

– Teške ratove sam vodila zbog tekstova! Recimo, ”Šteta baš”… Ta pesma se odnosi na razne situacije i ljubavne i prijateljske… Pesma se zvala ”Kralj”, bilo je nešto kao ”Ubij me kao malj”, pomislila sam ”Šta je bre ovo?”… Pesma ”Zora je”, zvala se ”Jovane Labude”! Kada mi je Đorđe Novković pevao pesmu, ja se sva raznežila, ali kada sam čula to, mislim se nema šanse! Promenili smo na ”Milane”, ali ja se tek razvela i nije bilo šanse da pevam ”Milane labude”. To su bili teški ratovi! – otkrila je Neda.

– Deo pesme je bio i ”kartice bez ograničenja”, meni to nije bilo kako treba. Rekla sam da meni ne trebaju smao pare, rekla sam ”Daj mi malo ljubavi, prijateljstva, malo zagrljaja”… Mi žene volimo i zlato i ljubav, neću ”Samo zlato i dijamanti”… Zamolila sam ga da mi složi to kako treba i tek nakon sedam dana bitke dobili smo konačno rešenje – dodala je pevačica.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here