Svaki dan u mjesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje osobnosti, kao što su izbor profesije, ponašanje u društvu, na potajne ambicije i želje, na život udvoje, ukratko one određuju sudbinu svakom čovjeku.

Provjerite na vlastitom primjeru koliko je to tačno prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena koji je ovo otkrio još u 15. vijeku, a radi se o Giordanu Brunu.

Ukoliko ste rođeni…

U 1. mjesecu: Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiri, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste to i da pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i vrlo dobar organizator. Jedino se čuvajte ljubomore i donacije nad drugima.

U 2. mjesecu: Vi volite muziku, ples i ritam, imate osjećaj za harmoniju i volite sve profinjene i lijepe stvari u životu pa je bavljenje umjetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste podcjenjivati svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste prilično skloni.

U 3. mjesecu: Vi ste muđe najdarovitijim osobama, jer imate razvijenu maštu i bili biste dobar pisac ili novinar. Osim toga, veoma ste precizni. Socijalni život i vaši prijatelji su vam najvažnija stvar na svijetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju druga i osobu na koju mogu da računaju.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.