U celom svetu veliki broj ljudi pa i kod nas kupuje stvari u second hand šopovima jer se u njima za jako mali novac mogu da pronađu dizajnerske i skupe krpice i mnogi svog pohod na ove radnje smatraju potragom za blagom pri čemu se misli na unikatnu i vrednu odeću.

Ali da se u njima može pronaći doslovno i pravo blago pokazuje nam slučaj jedne žene koja je u prodavnici polovne robe kupila dizajnersku torbu za sedam dolara a kada je odlučila da je očisti šokirala sa sadržajem koji je pronašla u njoj. Jedna žena koja živi u gradu u Filadelfiji u prodavnici polovne robe je našla torbu marke Coach za svega sedam dolara i odmah je kupila iako je iznutra bila sva prljava i masna od šminke.

Ona je ispod poklopca koji se nalazi na dnu torbe našla kovertu u kojoj se nalazilo 300 dolara i pismo u kojem je žena po imenu Marta napisala kao ima troje dece koji će nakon njene smrti sve njene stvari da daju u dobrotvorne svrhe i ona je tako odlučila da u svoje omiljene stvari ostavila malo nasledstvo u novcu. Marja je napisala i da je ova torbica pripadal ljubavnici njengo muža koju je našla u njihoovj kućči kada se vratila iz posete svojih roditelja.

Njoj je odmah bilo jasno da je u njenoj odsutnosti u kući bila i druga žena koja je očito zaboravila torbicu i Marta je odlučila da je nosi svaki dan i celo vreme se pitala da li njen muž zna da ona pripada njegovoj ljubavnici. Na kraju pisma Marta je napisala kako je torbciu nosila stalno i kao je njena dec a ne žele pa je odlučila da je pokloni a osobi koja ju je kupila je ostavila 300 dolara da ode i sebi nabavi novu tašnu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here