Danas u nastavku ovog članka dotaćimo se dobro poznatog sada već bivšeg para a koji je sa obelodanjenejm svoje veze javno izazvao veliki i pravi haos. Naime, kao bomba je odjeknula je vest da su Maja MArinković i Predrag Peca Raspopović okončali svoju vezu a koja iskreno nije bila neka da je neko mogao da vidi neko svetlo u njiovoj budućnosti. Sada se oglasila i Aleksanra Subotić koja je dala svoj komentar na to što su njena bivša drugarica i bivši muž okončali svoju vezu.

Maja je inače bila najbolja drugarica od Aleksandre, a priredila joj je ogromnu izdaju te ona prosto nije mogla da veruje da su joj dvoje ljudi koji su jooj najbliži priredili ovako nešto. Svakako da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći pokazuje i činjenica je veza okončana nakon dva meseca, a sada oglasila Majina drugarica Olga, a koja je otkrila medije detalje njihova veze te je šokirala sve:

“Nema veze s vezom da je Peca šutnu Maju. Taj čovek, ako mogu tako da ga nazovem, muška je starleta željna pažnje, očigledno ima komplekse koji ga prate iz detinjstva. Kao što je i sam namestio paparace da ih slikaju na Zlatiboru. Taj čovek joj je branio da se čuje sa drugaricama, da izlazi, da se oblači kako želi, prisluškivao je, pratio svaki njen korak. Ukoliko joj dozvoli da izađe, morala je da je javlja na video pozive, da vidi ko je u njenom okruženju. Čak je i na njenog oca bio ljubomoran i uskraćivao joj je kontakt sa ocem”, rekla je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here