U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o popularnoj pevačici Mariji Šerifović , a koja se nalazi dugi niz godina na našoj javnoj sceni . Naime , ona je nedavno odkrila d aje odpočela sa procesom mršavljenja , te su joj treninzi i zdrava hrana postali svakodnevnica. Naime , ona je odkrila šta svojim kolegama u Zvezdama granda donosi od hrane. „Od kada sam na posebnom režimu ishrane, mogu da im donesem samo bademe i tikvicu“, rekla je ona kroz smeh.

Mnoge njene kolege su problem sa viškom kilograma rešili hirurškim smanjenjem želuca, ali Marija je odlučna u nameri da to učini na najzdraviji način. „Skinula sam nekih sedam kilograma za tridesetak dana, agonija se nastavlja. Mnogi poznati koriste razne liposukcije, ja sam želela da u potpunosti i iz korena promenim svoje navike. Želim da mi zdrava ishrana i trening uđe u način života, da ne bude nešto kratkotrajno, već nešto što je zdravo ne samo za mene, već i za moje okruženje“, zaključila je Marija za „Grand“.

Na svom Jutjub kanalu ona je podelila kako sa trenerom vežba. „Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro, a sad trener procenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do Nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedeljno“, kazala je Šerifovićeva.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here