U nastavku ovog današnjeg članka se bavimo sa domaćom estradom, i nekim osobaa sa estradne o kojima i nema baš nešto puno da se priča u poslednje vreme. Jednostavno domaći mediji su fokusirani na Karleušu, Cecu, Draganu, Bjelogrlića, i o njima je 90 posto naslova koje se mogu pronaći na internet portalima. Međutim, ispod radara uvek prođu i neke osobekje ipak zaslužuju da nađu svoje mesto u nekim od čllanaka.

Kako i sami možete da zaključite po naslovu, mi danas pišemo o supruzi od nesretno preminuloga Mande, koja danas ima 49 godina, a koju smrt supruga ipak nije toliko slomila, da prestane voditi brigu o sebi. Anastasija Anja Mandić se u neku ruku totalno povukla iz javnog života, a nakon smrti svoga supruga Jako retko se pojavljuje u medijima, a tek sa vremena na vrmee objavi neku sliku na svom instagram profiluna kojoj je prati skoro 17.000 osoba. Svi veruju da je ona ponovo zaljubljena, ali se to još uvek nije saznalo. Sada je objavila jednu fotku, na kojoj itekako lepo izgleda, ali je fotka nastala pre 3 godine. Na njenom licu se itekako može videti da je u tim danima bila itekako sretna i zadovoljna.

Ali, realno ona njegovu smrt nije nikada prebolela, ali joj je ostao sin, koji je posta centar jenog sveta. Sada je podelila i njegovu fotku, a ispod je napisala sledeće reči:” Srećan nam Svetski dan pozorišta. I ovako sa osmehom da volimo pozorište u sebi, a ne sebe u pozorištu. I negujmo ga, još više”, napisala je Anastasija. Pišite nam vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here