Ova neimenovana majka ni znala da je usvojeni dečak koji sada ima sedam godina, zapravo biološko dete njenog muža, začeto tokom vanbračne veze. Majka koja ima 41 godinu je majka petero dece i oduvek je htela da ima veliku porodicu. Nakon što je dobila tri ćerke i sina, zdravstveni problemi je značio da ona nažalost neće moći da ima druge biološke dece. Ona i njen suprug Dejv su nakon toga razgovarali da usvoje peto dete, a pošto je bio kratko vreme stacionar u inostranstvu i ne želeći da iščupaju njihovu decu ili da ometaju njen posao, oni su odlučili da odluže diskusiju do njenog povratka.

Ali, tokom boravka u inostranstvu Dejv koji ima 48 godina je predložio da oni skupa razmote međunarodno usvajanje, iako to nije bilo nešto o čemu je ranije razmišljala, došla je na ideju. Tako da je Dejv rešio većinu papirologije za usvajanje deteta i ubrzo je dočekao novog člana porodice u svom domu, sina koji se zvao Kalen. Zatim je neimenovana majka napisala sledeće: ” Zadivljena sam ovim detetom. Kako je rastao sada ima sedam godina članovi porodice i prijatelji bi komentarisali da je toliko ličio na drugu decu da nisu mogli da kažu da je usvojen”, prenosi se.

Međutim, dok je ona premeštala važne dokumente u novi seg, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo jako čudno, pa je poslala DNK test, rezultati su pokazali da je Dejv zaista Kalenov biološki otac. Iako je rekla da voli ovog malog klinca, opet joj je muka kada se seti da ju je prevario..

Oglasi - Advertisement