U nastavku današnjeg članka donosimo jednu jako zanimljivu temu, koja je kako kod nas tako i u celom svetu dosta prisutina, ali se o tome u javnosti baš toliko i ne piše i govori. Naime, lopovi svoj fokus u većini slučajeva usmere prema starijim ljudima, jer su oni stari i bespomoćni, pa tako misle da uvek može plan da ima uspije, jer su oni za njih idealan plen. Ali, nekada se desi da se oni u svojoj proceni prevare, kao što je slučaj i sa našom današnjom pričom.

Naša današnja tema bit će jedna starica po imenu Long Ajlenda koja ima 93 godine i koja je imala iskustvo sa lopovom, ali na kraju nije onakav kako se to u većini slučajeva dešava, nego je ova starica sve preokreula u svoju korist, a ukoliko želite da znate šta se desilo, sa nama ostavite do samog kraja. Ova starica je svoju priču započela tako što je rekla da je ona primila poziv od nekoga ko se predstravljao da je njen unuk, ali ona je na samom početku znala da je on prevarant, ali isto tako znala je i to da on neće uspeti u svojim namerama, i da je neće prevariti.

Zatim ovaj lopov ju je obavestio kako je on uhapšen jer je vouio u alkoholisanom stanju a onda je svoju pričiu nastavila ovako: Počeo je da me zove baba, a ja nemam unuka koji vozi, pa sam znala da je to prevara. Bivši dispečer 911 odlučio je da se malo pozabavi ovim. „Rekala sam mu da imam novac u kući, i pretpostavila da neće nasesti na to, pa ipak to ga je povuklo.” Kada je on došao, ona mu je u koverti dala gomilu ubrusa, a već je bila pozvala i policiju, i samo su ga čekali. Kada se on malo udaljio, policajci su uspjeli da ga uhapse, i tako je njegov identitet došao do izražaja. A na kraju ona je rekla: “93-godišnja starica vam neće dozvoliti da je kradete”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here