Vjerujemo da su ljudi sa ovih prostora vidjeli barem jednu epizodu ili seriju urnebesne domaće komedije “Lud, zbunjen, normalan”. Bosanska serija prikazuje tri generacije koje žive u jednom stanu dok se bore sa svakodnevnim nedaćama. Djed, sin i unuk su velika trojka emisije koja je postigla dobru gledanost u cijelom regionu. Međutim, Mustafa Nadarević je preminuo prije dvije godine i naravno od tada više nema smisla snimati. Fotografija Senada Bašića predstavljena je u ulozi Faruka Fazlinovića u seriji “Lud, zbunjen, normalan”. internet. Glumac je na slici sa ćerkom Hanom, a tu je i druga slika njegove supruge Jasne. Mnogi ne znaju ništa o njegovim privatnim poslovima, a posebno on ima ćerku koja je tako stara.

Porijeklom iz Bosne i Hercegovine, glumac Senad Bašić najpoznatiji je po ulozi šarmantnog Faruka Fazlinovića u hvaljenom sitcomu Lud, zbunjen, normalan. Uprkos tome što je na ekranu igrao ozloglašenog ženskaroša, Bašić se u privatnom životu fokusirao na samo jednog partnera, s kojim je ostao u vezi gotovo cijeli život. Senad je u braku sa Jasnom Bašić od školskih dana, a par ima dvoje djece, Skandera i Hanu. Oni su također bili Annini ponosni baka i djed.

 

Dok Senad svoju porodicu drži podalje od reflektora, njegova kćerka Hana nedavno je na Instagramu podijelila fotografije na kojima je roditelji posjećuju u Berlinu, gdje studira već četvrtu godinu zaredom. Nažalost, Senadov otac, Rušid Bašić, preminuo je od leukemije u 87. godini. Kako prenosi Avaz Bosna, glumac se osvrnuo na nepromjenjivost vremena i važnost njegovanja trenutaka koje imamo. Uprkos nedavnoj smrti njegovog oca, Bašić je zahvalan za vrijeme koje su proveli zajedno u njegovim posljednjim danima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here