Pre nekoliko meseci je održana Beovizija gde se birala pesma i zvođač koji će Srbiju da predstavi na Eurosongu u Italiji, niko se nije mogao ni da ponada da će na kraju pobedu da uzme umetnica Ana Đurić, javnosti je poznata kao Konstrakta. Ni ona sama se nije nadala da će baš ona da odnese pobedu, a njena pemsa In corpore sano, za vrlo kratko vreme je postala pravi hit.

Tako je došlo i vreme da ona ona zajedno sa svojim timom ode u Iitaliju, tačnije u grad Torinu gde će se i održati ovo prestižno muzičko takmičenje. Ana je jučer otputovala u pomenuti grad, gde će da predstavlja našu državu na Eurosongu, ali ono što je zanimljivo jeste to da je ona dobila borosane koje su joj potrebne za njen nastup, i koje su stigle iz susedne Hrvatske. Njih je doneo hrvatski reditelj Zrinko Ogresta, a kada su oni bili na granici, carinik je tražio da pogleda šta se to nalazi u kutiju.

Ali, kako prenose domaći mediji, kada Zrinko objasnio da on te borosane nosi Konstrakti carinki se na to samo nasmjeo i poželio mu je srećan put. Nakon toga on je čuvene borosane isporučio voditeljki RTS-a, Sandri PErović i tom je prilikom ona je nasmejano pozirala dok ih je držala u rukama. dok je prilikom ispraćanja Konstrakta izabrala je stajling koji je pažljivo osmišljen, a ona se odlučila za simbolično doktorsko belo odelo, a u pesmi upravo ona pjeva o problemima u zdravstvenom sistemu. Koje je vaše mišljenje ?

Oglasi - Advertisement