Lepa Brena, koja se smatra jednom od najpopularnijih estradnih umjetnica, karijeru je započela u Jugoslaviji i brzo se popela na vrhove ljestvica i postala poznata. Svojim hitovima već desetljećima predstavlja naše prostore u najboljem mogućem svjetlu, o čemu svjedoče nebrojene naslovnice časopisa i stranih medija prepune riječi o Brenerinom uspjehu.

 

 

Iako se o životu Lepe Brene više-manje zna, u njezinoj životnoj priči ipak ima mnogo detalja koji nisu poznati javnosti koju su oduvijek posebno zanimali njezino djetinjstvo i obitelj. Poznato je da je u dugogodišnjem srećnom braku sa Bobom Živojinovićem imala sinove Stefana i Viktora, dok je Filip bio Bobin sin iz njenog prvog braka.

 

No o njezinoj obitelji zna se malo detalja, a Brena se prethodnih večeri pojavila u zagrebačkom Kerempuhu gdje je premijerno izvela predstavu “Projekt lijepa Brena”. Osim što joj je društvo pravio poznati hrvatski političar Stipe Mesić, Brena je ovaj put imala čast da se pojavi i njena sestra Faketa, koju smo do sada imali prilike vidjeti u javnosti tek nekoliko puta.

 

 

Kao što svi znamo, Faketa je jedno vrijeme živjela u Kanadi sa suprugom i dvije kćeri, te je oduvijek bila u dobrim odnosima s našom pjevačicom, a Brena je u jednom govoru rekla da je Faketa zapravo osoba koja odiše muzičkim talentom, ali sudbina je protiv njih dvoje.Ljudi imaju različite dogovore.

 

“Otkad pamtim, naša majka je pjevala prelijepe sevdalinke. Bila sam dijete s ADHD-om, pa su me roditelji, kao i moju braću i sestre, usmjeravali u fizičke aktivnosti, a zapravo smo najviše voljeli pjevati” – ispričala je Brena. i dodao: “Tako je prije mene počela pjevati moja teta Faketa, pa moj brat Faruk, pa ja. I to pod utjecajem profesorice glazbe Radmile Ćorović. Faketa i ja smo odrasli, odrasli smo na festivalima poput Ilidže, Opatije, Beogradskog proljeća. , itd.”

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here