Kada je u pitanju Severina Vučković ona je pre desetak godina bila jedna od najpopularnijih pop pevačica u regiji ali je u posledne vreme je zapostavila svoju karijeru zbog problema koje ima u privatnom životiu. Severina koja je bila san mnpogih muškaraca se udala za srpskog biznismena Milana Popovića kojeg mediji zovu i kraljem bakra i sa njim je dobila sina aleksandra.

Njihov brak nije baš dugo potrajao pa nakon razvoda i nisu ostali u dobrim odnosima i dan danas vode veliku borbu na sudu oko starateljstva nad sinom a pevačici je jedno vreme bilo skoro pa zabranjeno da ga viidi što je ona iznela čak u javnost. Nakon Milana Severina se udala za 14 godina mlađeg Igora Kojića sina poznatog folkera Dragana Kojića Kebe i živeli su u Beogradu a u vreme pandemije korona virusa prešli su u Kebinu kuću.

Kako se čini da su tek tada nastali veliki problemi koji su rezultirali time da je Severina čim je prekinuto vanredno stanje napustila njihov dom i ona je otišla nazad u rodni Split a pre par meseci su se i zvanično razveli. Nedavno je Seve proslavila i svoj 50 ti rođendan i tom je prilikom napravila veliku žurku na koju je pozvala pola estrade, Svi su oduševljeni njenim izgledom a neki je jmoš uvek smatraju jednom od najlpeših žena sa naših prostora.

Ali, slike koje su se nedavno pojavila u javnosti a koje su nastale na njenom jubilarnom koncertu na kojem je slavila 30 godina od kako je na sceni, su sve ostavile bez teksta i šokirale. Naime, njeno lice je bilo toliko otečeno da su neki komentarisali da izgleda kao da su je pčele izujedale i da je preterala sa estetskiom operacijama.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here