Ako spadate u kategoriju ljudi koji vole da gledaju krimi serije i da čitaju o nerazrešenjenim slučajevima, sigurno ste makar čuli za ubistvo Kalinke Bamberski. Ona je bila ćerka Poljaka iz Francuske po imenu andre Bambersi koji je imao dvoje dece sa suprugom Daniele Gonnin. Ova porodica je živela u Kazablanci u Maroko duži niz godina.

Tako su jednom prilikom sreli čoveka po imenu Dieter Krombacj koji se bavio medicinom i koji je bio oženjen. Nakon što su se upoznali, Dieter i Daniele su ostavili svoje supružnike i oni su počeli novi brak. Potom su njena deca otišla da žve u Nemačku i onda se desilo ubistvo Kalinke, a Kalinka je bila žrtva ookrutnog silova telja i ubice, ali je dolazio do raznih sporova kada su u pitanju autopsija njenog tela, kao i legalni odnosi između Francuske i Nemačke u to vreme ali njen otac Andre je davao sve od sebe da njen slučaj ne ostane nerazrešen nakon svega.

Njegova je priča je toliko nadahnuće mnogim muškarcima da budu sjajni očevi koji će da brane svoju decu od svakkavih demnona u ljudskoj formi jer njeogva predanost rešavanju ovog slučaja je upravo razlog što je pravi ubica razotkriven i kasnije priveden a taj slučaj je donedavno bio aktivan i izazvao je veliku zavrzlamu.

Tako da ćete sigurno imati priliku da nađete brojne reportaže dokumentarce i možda čak igrane filmove o slučaju Kalinke Bamberski a ako želite da pročitat začas čitavu priču oko toga kako je gospodin Andre osvetio svoju ćerku i borio se za nju sve do samog kraja i kažnjavanja okrutnog ubice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here