Kada je u pitanju javna scena jedan od poznatih parova u Srbiji jesu glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Todosić koji su i ponosni roditelji dvoje dece koja su postala centar njihovog sveta.

Kako bi njihovi naslednici odrasli u krugu porodice uz oba roditeljca i okruženi pažnjom i ljuavi Jelisaveta se privremno odrakla i sovje glumačke karijere i sa svojim mužem je jedno vrmee živela u Ameiric gde je bio angažovan u jednom košarkaškom klubu da bi se posle preselili u Italiju gde je on nastavio svoju uspešnu karijeru i niže uspehe jedan za drugim.

Zbog velikog broja obaveza i nedostatak bremena par u Srbiju dilazi poprilično retko i uvek sa soboom vode svoju decu pa je tako bilo i ovaj put kada je glumica zbog velikog i važnog projekta čij je deo došla u glavni grad Srbije ali se pet povela svoje naslednike što pokazuje koliko je požrtvovana majka koja je potpno predana svojoj deci.

Njena prijateljica i koleginica glumica Sofija Miloević je na društvenoj meži Instagram podelila jedan snimak u kojem se malo i našalaila sa Jelisavetom pa je napisala da se u poslednje vreme njih dve najčšeće viđaju po igraonicama jer je i sama Sofija predana majka poput svoje prijateljice. Njih dve u želji da ugode svojoj deci tako sada umjsto klubova i diskoteka te otmenih restorana vreme zajedno provode u igraonicama i dok njihovi nasljednici uživaju i igri njih dvije na miru razgovaraju, držeći ih na oku. I javnost je poželila da vidi Jelisavetu u nekom novom ostvarenju a čini se da će se to uskoro i desiti. Šta vi mislite o svemu ovome?

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here