Na društvenoj mreži Tviter je veliku pažnju privukao jedan oglas za posao čiji je sadržaj izrevoltirao mnoge korisnike ove društvene mreže. U pitanju je izvesna Drinka koja je postavila oglas, u potrazi je za spremačicama koje će od 11 do 16 časova, šest dana sedmićno spremati nekoliko “stanova na dan” koji se nalaze na različitim lokacijama u Beogradu.

Pored toga, spremaćica će imati i poseban zadatak a to je: “Nakon što završite spremanje apartmana potrebno je da u njemu budete do 16h, jer u slučaju dolaska gostiju da iste dočekate, zbog toga je potrebno znanje engleskog jezika. Ukoliko se ne sprema nijedan apartman dnevno, u tom slučaju se za ovo vreme sprema ili treći apartman ili se pegla” ovako se navodi u oglasu. Također vezano za ovaj psao kako je istanuto traže se isključivo pdenatne osobe koje imaju iskustvo. Ako mislite da iste dovoljno pedantni, onda ne odgovarate. Najveća ironija u svemu ovome jeste što je plata i ispod minimalca i iznosi 200 evra. Korisnici društvene mreže tviter je najviše bola oči plata, te su ostavili mnoge komentare ispod ove objave:

Neki od komentara su glasili ovako: “Nakon što završite spremanje apartmana potrebno je da u njemu budete do 16h, jer u slučaju dolaska gostiju da iste dočekate, zbog toga je potrebno znanje engleskog jezika. Ukoliko se ne sprema nijedan apartman dnevno, u tom slučaju se za ovo vreme sprema ili treći apartman ili se pegla”.. Koje je vaše mišljenje o ovoj poslovnoj ponudi ? Pišite nam u komentar vaše odgovore ispod ovog teksta.

Oglasi - Advertisement